top of page

Werking

Voor een eerste afspraak neem je best contact met me op via mail, per telefoon of via het tabblad 'contact'. 

Er wordt gewerkt via een systemische invalshoek. Dat wil zeggen dat er gekeken zal worden hoe de persoon in kwestie en zijn moeilijkheden zich verhouden tot de omgeving en welke invloed alles heeft op diezelfde omgeving. Elk individu is lid van verschillende sociale systemen: gezin van herkomst, familie, school, werk…

Individuele therapie :

Er zijn momenten in je leven waarbij je worstelt met bepaalde zaken of moeilijkheden ondervindt in het leven. Gesprekstherapie biedt hierbij de mogelijkheid om nieuwe inzichten en invalshoeken te bekomen.

Prijzen:

* Sessie van 1u: 70 euro

* Sessie van 1u30: 105 euro

Relatietherapie:

Bij moeilijkheden en/of bezorgdheden in een relatie is het mogelijk om als koppel samen op gesprek te komen. Hierbij wordt er getracht om beide partners en hun visie aan bod te laten komen.

Prijzen:

* Sessie van 1uur: 80 euro

* Sessie van 1u30: 120 euro

Gezinstherapie

Bij gezinstherapie worden alle leden van het gezin betrokken. Ook hierbij wordt getracht om alle gezinsleden en hun visie aan bod te laten komen tijdens de gesprekken. De technieken die hierbij gebruikt worden zijn afhankelijk van de leeftijd van de betrokken kinderen.

Prijzen:

* Sessie van 1uur: 80 euro

* Sessie van 1u30: 120 euro

Overleg:

Soms is belangrijk om aan te sluiten bij een multidisciplinair overleg. Dit kan in mijn praktijk, online, maar ook op verplaatsing. Overlegmomenten worden gefactureerd aan een tarief van 70 euro per uur. Na het eerste uur wordt er per kwartier aangerekend. 

* Verplaatsingsonkosten: 0.35/km vanaf het praktijkadres

* Parkeerkosten worden indien van toepassing in rekening gebracht.

bottom of page